Het geheim van de Sterresteen

Vijf kilometer struinen doorheen het Sterrebos en het Bergmolenbos, en onderweg genieten van de muzikale vertelling 'Het geheim van de Sterresteen'. Verteller-muzikant Yves Bondue gordt met plezier zijn accordeon om voor socioculturele verenigingen, vriendengroepen, lerarenkorpsen, collega-groepen, heemkundige verenigingen, families, gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar, scholen (2e en 3e graad basisonderwijs en secundair)...Delen

Muzikale vertelwandeling in het Sterrebos en Bergmolenbos

Tijdens deze muzikale vertelwandeling van ongeveer twee uur ontdek je bijzondere plekjes in het provinciedomein en in het jonge stadsrandbos in Roeselare. Ter plekke vertelt muzikant, theatermaker en schrijver Yves Bondue een vervolgverhaal waar soms een streepje muziek bij komt kijken.

 

Middenin het Sterrebos, op het kruispunt van de 12 wandeldreven, ligt een ronde steen. De Sterresteen. Er is een bijzonder geheim aan verbonden. Yves vertelt het verhaal van de oude Elisabeth die het geheim aan haar kleindochter Lisa onthult.

 

Je komt ook veel te weten over bijzondere monumenten, de prachtige natuur en krijgt een inkijk in het verleden van de streek. De boeiende anekdotes, griezelige herinneringen en beklijvende gedichten maken er een ontspannend en leerzaam uitje van.

Op stap met jouw groep of vereniging? 

 

Wil je deze muzikale vertelwandeling graag organiseren voor jouw vereniging, organisatie, familie, school, collega's...? Dat kan! 

De kostprijs voor groepen (max. 35 deelnemers) bedraagt € 220.
De datum en het tijdstip worden in overleg met Yves Bondue afgesproken.
De wandeling start en eindigt aan het Educatief Centrum Sterrebos, naast het kasteel van Rumbeke, Moorseelsesteenweg 2 in Roeselare.

Info en reserveren kan via onderstaande knop.

 

 

Vragen en boekingen voor Het geheim van de Sterresteen